Evighetsrosor blombud

Evighetsrosor blombud

Beställ ett förstklassigt evighetsrosor blombud från Roses And Crown

Du kan säga det mesta med ett evighetsrosor blombud. Du kan visa högaktning, respekt, tillgivenhet och kärlek. Blommor har haft en symboliskt viktig roll i mänsklighetens historia.

Evighetsrosor kan skänkas för att fira en födsel, en examen eller en födelsedag. Vill du stärka moralen hos någon du håller av så är evighetsrosor den perfekta gåvan. Att ta med blommor till en värd säger tack för inbjudan och att skänka evighetsrosor till en begravning är en vacker handling.

Nuförtiden ser man evighetsrosor överallt i sociala medier. Det har blivit en populär gåva att ge bort, att få och att visa upp. Dekorera ditt hem med blommor som aldrig verkar dö. Tänk dig vilken skillnad från en vanlig ros. En sådan lever i ungefär tio dagar.

Evighetsrosor är den perfekta gåvan till någon du högaktar eller till dig själv. Evighetsrosor passar till bröllop, födelsedagar och andra festligheter.

Evighetsrosor är äkta rosor som har behandlats för att vara i upp till fyra år om de förvaras i en sluten behållare. Om du hellre vill förvara blommorna i en vas så kan de hålla i ett till tre år.

Rosorna skördas när de är som vackrast. Istället för att bevara blommorna genom press och eller uttorkning ersätts blommans saft med ett återfuktande ämne. Växter innehåller en vätska som kallas för saft. När våra evighetsrosor konserveras tar ersätts den naturliga växtsaften med en syntetisk. Vi tar de nyligen snittade blommorna och sänker stammarna i en lösning av växtkomponenter, färgämnen och glycerin. På så sätt stabiliseras tillväxtprocessen. Den syntetiska vätskan ersätter gradvis rosens naturliga saft. Denna process tar några dagar. Varje ros undersöks slutligen för att ta bort skadade blad.

Eftersom vi ersätter blommans naturliga färgämnen med syntetiska sådana kan vi välja att ge rosen en identisk färg. Vi kan också välja att ge rosen färger som till exempel guld, silver eller blå.

Här hittar ni våra evighetsrosor

Läs mer om växtkonsververing här